Speakers

Блета Бегу
Kонсултант за бизнис и маркетинг
Елена Ивановска
Консултант за туризам и проектен менаџмент
Горазд Скрт
Експерт во туризмот
Марлон Ван Хее
Експерт за туризам, тренер за извозен туризам и проект менаџер
Софи Иботсон
Основач на Максиум Експозуре Лтд
Роберт Дее
Директор на Роберт Дее Асоцијатес и Њу Деал Европа
Френк Мар
Интегриран ПР & Специјалист во дигиталната сфера, креативни кампањи, прес служба
Нестор Е. Лара Баеца
Партнер во LDN&TLV. Претседател на XHIBITION NYC
Тине Мурн
Основач на MINEBRAND UK