Uncategorized

КАКО ДА ЈА СЛЕДИТЕ МТБ – КОНФЕРЕНЦИЈАТА на 25.02.2021 Може да се придружите на Македонската туристичка берза и конференција од вашиот компјутер, мобилен уред и телефон. Приклучете се со оној уред што вам највеќе ви одговара, но сепак ви препорачуваме...
  • февруари 24, 2021
Read More
Посетете ја МАКЕДОНИЈА – ОТВОРЕНИ СМЕ !!!      Влез во Македонија: за патници кои пристигнуваат во државата од било земја во странство нема услов да се изолираат и не се бара PCR тест, сепак од здравствени причини може да се бара...
  • февруари 16, 2021
Read More
Ценети членови на НАИТМ, Веруваме дека длабоко во сите нас тлее надеж за подобро утре. Веруваме, бидејќи и самите ние искусивме преголеми предизвици кои не ни претпоставувавме дека може да ни се случат. Овој тежок период никој не го остави...
  • јануари 21, 2021
  • 0 Comment
Read More